2 månader idag

publicerat i Nora 0-6 månader;
Idag är vårt älskade lilla hjärta 2 månader! Tiden har gått så himla fort och det har hänt så mycket på dessa två månader. Hon börjar bli väldigt stark i nacken, så att hon kan hålla huvudet uppe när man bär henne. Men, man får ändå passa på det, ibland väljer hon att svänga runt det en runda.. Också när hon ligger uppe på magen vill hon gärna hålla huvudet uppe för att se sig omkring, tidigare låg hon alltid med huvudet mot bröstet. Så nu njuter jag varje gång hon somnar på bröstet, för det är inte alls lika ofta som tidigare. 
 
Hon har också de senaste dagarna börjat prata lite med oss, men mest med hennes lilla Liberofluga. Han hänger över skötbordet och hon släpper nästan inte blicken ifrån honom när vi byter blöja. Där ligger hon och säger små "äe, äääe, åhe" Men det jag tycker är mest fantastiskt är att hon har börjar smila! På riktigt nu! Nu är det inte längre något tvil som tidigare, nu är det helt medvetet och det är verkligen helt underbart att se! 
 
Hennes hår har också börjat växa! Hon har alltid haft mycket hår i nacken, men nu börjar det som är uppe på huvudet också få lite längd. Det är kanske inte direkt långt, men längre än vad det var för ett par veckor sen. 
 
Att följa en bebis utveckling från dag till dag är nog det mest fantastiska man kan göra, jag är så lycklig!
 
 

Kommentera inlägget här :