Tillbaka i Oslo

publicerat i Nora 0-6 månader;
Vi har spenderat helgen i Molde där Karl är ifrån. Det har varit en väldigt mysig helg med firing av Noras gammelfarmor som fyllde 85! Flygresan gick så bra som det bara kan gå. Nora sov i mitt knä i princip hela resan, både till och från Molde. Jag var väldigt nervös innan, att hon skulle få lock i öronen, men det var en otrolig lättnad att det gick så bra! Tyvärr har hennes lilla förkylning som hon hade i förra veckan blivit värre, så det är en snorig Nora som ligger jämte mig i soffan och sover. 
Vi ger henne saltvattenlösning i näsan som lossnar upp, så får vi bara hålla henne varm och hoppas på att det går över fort. Men läste på nätet att bebisar och barn har 6-8 förkylningar per år de första åren, så isåfall är det ju helt normalt, men självklart tycker vi synd om henne. Men hon är nog nöjd ändå, som får sova i mammas famn om nätterna för att komma upp med huvudet lite.
 Molde är så otroligt fint och nu under vintern är soluppgången och solnedgången helt fantastiska! Tog några bilder med kameran, men har inte lastat över de på datorn än, så lägger upp en som är tagen med mobilen sålänge.

Nu ska jag göra klart invitationerna till Noras namnfest så att vi får skickat ut dom i tid. Det är kul att laga dom själv, men det tar ju sin tid, men fint blir det i alla fall.