Familjemys

publicerat i Nora 12-18 mån;
Så har ännu en helg susat förbi i världens fart och det är måndag igen imorgon. Denna helgen kunde jag gärna ha önskat var dubbelt så lång.. Vi har haft besök av mamma och pappa och som alltid är det underbart att ha de här men väldigt tråkigt när de åker igen. Men nu är det bara en månad tills vi ses igen. Skönt att ha ett datum att se fram emot, då känns det inte lika långt borta.
Igår var vi ute länge och lekte borta på dagiset som ligger nära oss. Nora sprang runt och runt och lekte och prövade sig också på att gå med Millie i koppel. Haha, jag vet inte vem av dom som var starkast men ena sekunden var Nora framför och andra studen bakom. Det slutade med att de ville gå varsitt håll och då parkerade Nora sin rumpa på marken. Det var i alla fall väldigt sött att se på!
Mamma och pappa åkte hem idag på förmiddagen, så efter att Nora blev väckt efter att ha sovit 2,5 (!) timme mötte vi upp våra fina vänner för lite häng ute i solen. Madeleine och jag har drömmar om att åka på solsemester ihop, våra familjer. Hur kul hade inte det varit? Åh, drömma får man såklart. Och det är ingenting som säger att vi inte skulle kunna, så vem vet? Kanske ska kika runt lite på olika resor och drömma mig bort? Åh, sol och värme. Det känns så långt borta.. Men ska faktiskt bli mysigt med vinter först. Göra det fint inför jul, baka och bara mysa. Så länge det inte är vinter långt ut i april så klagar jag inte.
Nora börjar föresten få in tekniken på att äta själv. Det går väldigt bra när vi lägger mat på skeden och sen ger den till henne. Men idag klarade hon att själv hålla i skeden och doppa den i yoghurten. Stora tjejen! 

Kommentera inlägget här :