De där körsbärsträden

publicerat i Nora 18-24 månader;
Madde och jag håller koll och letar efter fina körsbärsträd att ta bilder vid, men problemet är alltid att blommorna sitter så högt upp, att man inte får med de i bilderna. Men idag hittade vi ett fint träd (kunde önskat att det var rosa bara, haha!) som låg vid en kulle som gjorde att man kunde få med några av grenarna på bilderna. Så det var två fototokiga mammor som knäppte bilder som två galningar, haha! Men fint blev det! 
Nu går helgen mot sitt slut och vi ska väl snart krypa ner i sängen. Laddat upp batterierna för fullt denna helgen så nu är vi klara för en ny vecka. 

Sommarkväll

publicerat i Nora 18-24 månader;
Igår var det allt för varmt med jeans, så nu sitter jag i shorts och väntar på att Nora ska vakna. Då är det dags att möta upp våra fina vänner för en repris av gårdagen. Vi har inget planerat idag, men kanske en glass i solen hade varit gott? Igår var vi ute hela dagen och efter grillpremiär på terassen, somnade alla barnen och vi satt ute och spelade spel och drack vin. Helt perfekt.
Jag älskar sista bilden med Micke som står där och sufar i mitten! Haha, gud vad vi är glada i den där familjen! Och det är så skönt nu när Nora är lite äldre, då kan hon och Lova leka tillsammans. Lova är så söt mot Nora, ska hålla handen och vara lik som Nora. Kryper Nora, då ska Lova också krypa. Ligger Nora på marken, då ska Lova också ligga ner. Ja, ni förstår. 
Jaja, dags att sätta fart här. Nora har sovit i två timmar nu så hon vaknar nog när som. Så bäst att vi gör oss helt klara så att vi kan komma ut i solen så fort som möjligt! ♥

Påsk i Halmstad

publicerat i Nora 18-24 månader;
I måndags kom vi hem till Oslo efter att ha firat påsk i Halmstad. Vi fick många härliga dagar med underbart väder och massa mys med familj och vänner ♥ Dagarna spenderades för det mesta ute, både i lekpark, trädgården, glassbaren och stranden. Vi hann också med ett besök på bondgården. Som alltid hade jag gärna velat stanna längre, men det är nog inte så länge till vi åker ner igen. Halmstad är ju bästa sommarstaden! 
Mommo (mormor), momma (morfar) och Mimmi/Mille (Millie) är ord som Nora sagt flera gånger om dagen i Halmstad och det värmer så i hjärtat! Nora är väldigt upptagen av Millie, ropar på henne och ska gärna hålla i kopplet när vi är ute och går ♥ Här kommer en del bilder från vår långweekend.

Att vakna vid sidan av det bästa som finns

publicerat i Nora 18-24 månader;
Nora har ju varit väldgt upp och ner när det gäller nätterna. Nu är hon inne i en period där hon sover ganska bra. Vi är inte inne hos henne för att ge henne nappen, men runt klockan 5-6 brukar hon vakna och då har de i de sista nätterna blivit så att vi hämtat henne och lagt henne i vår säng. Där somnar hon om direkt, som hon inte har velat göra innan och så sover vi till runt 7 på morgonen. Så skönt! Stor skillnad mot när vi fick gå upp klockan 5 för att hon inte ville sova i vår säng.. Det blir säkert en ont cirkel, att hon vaknar för att hon vill komma in till oss, men det får så vara. Så länge hon somnar om och sover till 7 är vi nöjda. Och det bästa är att Nora är världens mysigaste väckarklocka. När hon vaknar, kryper hon upp till våra ansikten och säger "Hej!" med världens största leende på läpparna. Finns nog inget som slår en gosig och glad tjej på morgnen ♥
Igår hängde vi i parken i närmare 3 timmar tillsammans med Kyra och hennes föräldrar. Även om det blåste och var lite kallt när solen gömde sig bakom molnen så var det skönt att kunna vara ute så länge. På torsdag har hela familjen påsklov och vi hoppas att solen håller sig framme så att vi kan vara ute och leka. Längtar så, vi ska ju fira påsken med mormor och morfar ♥

Måla påskägg

publicerat i Nora 18-24 månader;
Idag hade jag lite egentid i stan med min fina Madeleine. Det är faktiskt första gången vi träffas utan att någon av oss har med sig någon av de små! Så skönt att bara kunna prata, bara vi. Herregud så glad jag är i den tjejen, fina fina vännen ♥ Efter en stund mötte jag upp Karl och Nora så att vi kunde se på nya skor till Nora. Ett par gummistövlar och ett par joggingskor, båda från Viking, blev det till lilla damen. Behövs nu när våren kommer. Gummistövlarna var en stor hit, även om de inte var det enklaste att gå i. Hon skulle springa runt med de här hemma och visade upp de för mormor och morfar när vi pratade på facetime. Lilla hjärtat, vilken fantastisk ålder du är i nu ♥
Sen blev det påskäggsmålning på stora och små. Två ägg åkte i backen men klarade sig relativt bra (hade tömt de först) och Nora tyckte det var väldigt spännande med vattenfärg och ägg, i alla fall till en början. Hon tröttnade ganska snabbt men några färgglada ägg har vi i alla fall nu som kan hänga i påskriset, om vi nu hade haft något sånt då, haha! Och det var inte bara äggen, bordet och golvet som fick färg på sig, frökens ansikte fick också smaka på vattenfärg, bokstavligt talat.. Haha!