Ellen och Olle sjunger

publicerat i Allmänt;
När Nora firade sin allra första jul, 2012, fick hon sångböcker av mormor och morfar som är från Ellen och Olle sjunger. Det är hårda böcker med kända barnvisor och bilder som berättar det man sjunger. 
Nu när Nora är äldre och förstår lite mer så älskar hon dessa böckerna. Vi kan sjunga och se i böckerna om och om igen och när vi ber Nora hämta en bok så att vi kan läsa för henne, är det alltid dessa böckerna hon hämtar. Gärna 3 stycken på en gång.
I söndags beställde vi hem resten av serien från nätet och idag var jag på posten och hämtade de. Ska bli skönt att få sjunga lite andra sånger än de 6 böckerna vi har haft sen tidigare och så börjar de dessutom bli lite slitna så nu är det på tiden att slita ut några nya istället. Men perfekt tips till er som har barn som gillar både böcker och sång, de här böckerna är så fina!
Sitter just nu och dricker en kall kaffe. Så typiskt att laga en kaffe i maskinen och så glömmer man bort den! Men otroligt smidigt med de där kaffemaskinern, älskar vår nespresso! Det är nog ett av de bästa köpen vi har gjort! Kanske man dricker en eller två kaffe för mycket om dagen just för att det är så enkelt, men med en liten vilding i huset kan det behövas lite extra energi ibland. 

Kommentera inlägget här :