Sommar, sol och myror i blöjan!

publicerat i Nora 6-9 månader;
De senaste dagarna har vi haft riktig sommar här i Oslo och vi har njutit av varje minut! När man kan gå i kjol och linne kan man verkligen inte klaga! Tyvärr ser det ut att vända igen men jag hoppas det bara är för en kort period, sommar är ju det bästa som finns!
 
Igår fick Nora prova på att gunga för första gången. Första gungningen var mest att få sitta i gungan med liiiite fart, så kanske inte direkt super spännande men man måste ju börja lite försiktigt. Om hon tyckte det var kul eller inte är vi inte säkra på. Hon klagade inte men skrattade inte heller, så svårt att veta. Kanske hon är lite för liten fortfarande? Jag är i alla fall säker på att hon kommer älska det i framtiden, vilka barn gör inte det? 
Här hemma har vi nuförtiden en tjej med myror i blöjan! Hon vill inte sitta eller ligga still alls och ska helst vara där man inte får vara och leka med sånt som absolut inte är leksaker. Stor skillnad från när man kunde lägga henne någonstans och veta att hon låg kvar på samma ställe när man kom tillbaka. Nu kan jag med säkerhet säga att hon skulle vara på ett nytt ställe. Vår lilla tjej börjar bli stor nu, på riktigt. 
Hon har länge kunnat sitta själv, men inte sådär super länge. Men nu senaste veckan är hon en mästare på att sitta! Hon kan till och med hitta balansen igen om hon skulle tippa lite bakåt. Ibland faller hon åt sidan, men oj vad fort det har gått från att kunna sitta lite själv till att vi nog kan säga att Nora kan sitta själv. Stå upp i krypställning är hon också väldigt duktig på. Vill nästan hellre göra det än att ligga på magen och igår och idag har hon provat att dra sig upp i mammas famn när jag sitter på golvet tillsammans med henne. Glad blir jag som tror att hon vill komma upp och gosa, men ack så fel jag tar, hon vill bara visa att hon kan för att sedan sprattla sig loss för att komma ner på golvet och börja utforska igen. Underbara tider är det nu och för hundrade gången, wow vad det är speciellt att få vara med under hennes resa ♥
Två bilder från Botanisk Hage, sommar till tusen.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av mormor och morfar:

Lika fina bilder som vanligt, Johanna:)
Vi är så lyckliga att vi kan ta del av Noras utveckling och läsa om hur ni verkligen är i stunden och njuter av ert lilla under.

Kommentera inlägget här :