2års tjejen

publicerat i Nora 2 år;
Nora blev firad både lördag och söndag. I lördags var närmaste familjen här och i söndags kom vännerna. Hon fick så många fina presenter men höjdpunkten var när hon i söndags fick öppna det stooora paketet från mamma och pappa, hennes kök. Så nu får vi både kaffe och kakor serverat från morgon till kväll och det lyser om henne när hon får öppna skåpen, ta fram alla saker och laga mat. Cupcakes, chokladbollar och tårta stod på menyn och det var en liten tjej som var så ivrig när tårtan kom fram att hon snabbt tog skjeden och satte den i tårtan för en liten smakbit, haha! Älskade unge! 
Tänk att du redan har blivit 2år! Jag kommer så väl ihåg när de la dig på mitt bröst första gången, första gången du sa mama, dina första steg och glädjen du ger oss varje dag är obeskrivlig! Idag är du en liten tjej med så mycket personlighet. Du har en stark vilja och är bestämd, men det tycker vi bara är positivt. Du är snäll mot alla och älskar att ge kos. Du pratar så mycket och förstår det vi säger, du kan räkna till 12 och du kan sjunga så många sånger: Bäbä vita lamm, björnen sover, blinka lilla stjärna.. och fler. Du älskar när jag läser i Bu och Bä och när Bu säger "Konstigt" rynkar du pannan, precis som Bu och så skrattar du. Karsten och Petra är dina favoriter just nu och Fröken Kanin och Löveungen ska alltid sitta i soffan med dig när vi ser dem på tv. Du är det bästa som finns och vi älskar dig så mycket, vår finaste lilla 2 åring ♥

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mormor och morfar:

Vilket härligt kalas ni bjöd på:) Nora fick verkligen många fina presenter. Kul att hon gillade köket så mycket och att ni får ta del av hennes kokkonster:)
Hon är verkligen speciell, vår underbara Nora:)

Kommentera inlägget här :