Hösten är här

publicerat i Nora 18-24 månader;
2 september är redan här och jag måste säga att jag gillar det. Det är lite som slår en härlig höstdag så jag hoppas att helgerna framöver bjuder på fint väder så att vi kan vara ute och leka i löven som börjar falla på marken. 
Idag på morgonen kissade vår lilla tjej på toan för första gången! Kissa, sa hon och peka på toan. Så jag lyfte upp henne och javsst, hon kissade! Hon har varit intresserad av den en stund och gärna velat sitta där, men ingenting har kommit.. Men idag så kissade hon och hon var såå stolt! Så kanske det blir lite toaträning framöver nu så att vi så småningom kan avvänja henne med blöja?
 
 
Tänk att den här lilla tjejen fyller två år om 26 dagar. Att köpa presenter till en 1åring är inte så lätt men denna gången vet vi precis vad vi ska köpa. Nora ska få ett litet minikök där hon kan stå och laga mat och kakor. Hon älskar köket de har i barnehagen och när vi är hos våra vänner leker hon alltid med Lovas kök. Så ja, såklart ska hon få sig ett eget kök! Ikea har ett som vi tycker är väldigt fint och bra pris, plus att dom har många fina tillbehör. Är inte så glad i plastleksaker så det är perfekt att det är i tyg.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Yasmine:

Va duktig hon är :) Isa har köket från Ikea och hon älskar det, känns som att de tycker de är roligt även när de blir äldre med :) grattis i förskott Nora 😘

2:a kommentar, skriven , av Mormor o morfar:

Tänk vad spännande att hon kunde kissa på toa!Förstår att hon var stolt!
Köket kommer att bli perfekt till lillkocken:)
Vi längtar till kalaset!!

Kommentera inlägget här :