Mr fox

publicerat i Nora 0-6 månader;
Nora fick en liten räv som spelar musik av Karls kusin, som hon nu har fått upp ögonen för! När hon fick den var hon så liten att hon inte förstod, men nu när hon börjar "se saker" så tycker hon den är väldigt intressant. Den hänger nu i hennes vagn och när musiken börjar spelas ligger hon med stora ögon och ser på den. Om det var en tillfällighet eller inte, men igår när musiken slutade började hon "sura" och när jag satte igång den igen kom det ett litet smile från henne! Så medvetet smile eller inte - sött var det! 
 
 
 
 
I förrgår hade vi inte tid att bada Nora vilket faktiskt gjorde att hon inte sov så bra som när hon är nybadad, så vi tror absolut det hjälper att bada henne innan det är dags att sova. Igår fick hon bada igen och gissa vem som sov från 22.30-03.45? Sen somnade hon igen 04.20 och vaknade 06.30. Inte lika många timmar men åh så skönt det är att inte behöva bli väckt 5 gånger på natten!
 
Idag har vi egentligen ingenting planerat. Jag har en del handdisk att göra eftersom vår diskmaskin gick sönder igår, väldigt slitsamt. Man tänker ofta inte på hur skönt det är med en diskmaskin tills man är utan en! Så jag kommer aldrig flytta in i en lägenhet som inte har diskmaskin, men det har väl de flesta idag skulle jag tro?
På tal om lägenhet. Vi fick inte den vi var och såg på sist. Det stod mellan oss och ett annat par och mäklaren kunde inte välja så han drog lott. Turen låg tydligen inte på vår sida. Men, han tyckte om oss väldigt mycket så han kontaktade en kollega som skulle hjälpa oss. Igår ringde hon och hade en lägenhet till oss, en 3a på 73 kvm, med öppen spis! Hon skickade bilder och vi blev kära. Så vi ska få komma på visning och om vi gillar den får vi den! Så vi hoppas den är lika fin i verkligheten som på bilderna, om inte finare! 
 
Nej, disk var det. Nora sover så jag får passa på! Ha en fin tisdag <3 
 
 

Kommentera inlägget här :