3 månader

publicerat i Nora 0-6 månader;
Tiden går så fort och plötsligt är vår lilla tjej 3 månader. Och några dagar.. 
Vi har hunnit flytta till ny lägenhet, firat jul och nyår och njutit av tiden med vår lilla. För 3 månader sen var hon nyfödd, liten och skör och sov mest hela tiden. Idag sover hon inte alls lika mycket, förutom på nätterna där hon sover mellan 6-8 timmar i streck! Otroligt skönt, till skillnad från när hon var mindre och vaknade var 2-3e timma. 
Det är så fantastiskt att få följa hennes utveckling, dag för dag. Det känns som att det är nya saker varje dag och det värmer så i hjärtat. Hon är otroligt starkt i nacken och kan hålla huvudet uppe själv, ibland är det lite ostabilt såklart, men ändå. Hon är otroligt pratglad och kan ligga och pluddra till oss eller för sig själv länge, och ofta varvas orden med ett smile. Hon börjar ta tag i saker som man håller framför henne och hon gillar att sitta i sin babysitter och leka med leksakerna. 
Det är inte bara Nora som utvecklas. Jag börjar bli bra på att förstå vilken typ av gråt det är och kan snabbt hjälpa henne med det hon behöver. 
Vi är ett bra team, Nora och jag, och jag är världens lyckligaste och stoltaste som får vara mamma till världens finaste tjej. 
 

Kommentera inlägget här :