Herr flodhäst

publicerat i Nora 0-6 månader;
Imorse runt kl 8 var det en liten tjej som inte alls ville sova, hon ville bara ligga och prata, högt! Ååh, mitt hjärta tar alltid några extra slag när hon ligger och pladdrar och smilar, älskade vän. För bara ett par veckor sen kom det bara några små ljud ut av hennes mun men nu ligger och hon och pratar långa meningar, på bebisspråk. Helt underbart och så otroligt sött.
Hon har blivit bättre på att ha kontroll över kroppen. Hon förstår nu att hon kan gripa i något och putta det i / mot munnen, som när hon om dagen försökte att ta in nappen i munnen igen efter att hon råkat dra ut den. Hon lyckades inte helt men det är kul att se att hon nu förstår lite bättre hur kroppen fungerar och inte bara sprallar runt med både armar och ben samtidigt. 
Hon har föresten fått sig en ny bästis, herr flodhäst. Han är tydligen väldigt rolig att leka med (dra i) och prata till, så han blir nog med en del i framtiden. 
Vi har snart kommit i ordning i vår nya lägenhet och vi trivs så bra! Det är stor skillnad att bo på första våningen mot fjärde utan hiss när man har en liten bebis. Och så är den mycket större än den förra, så nu slipper vi trampa runt på babygym och lekmattor när vi går runt. Det kommer också bli så mysigt till sommaren när vi kan vara ute på altanen och i vår lilla trädgård! Ja, vi har faktiskt en liten gräsmatta! Åh, vi bara älskar den! 
Så dagens plan är att försöka passa på att plocka undan när den lilla sover, som hon gör nu, sen handla lite mat till veckan. En lugn måndag med andra ord.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Cecilie:

Så morro at hun har fått litt kontroll på kroppen! :D Må være spennende å se den lille utvikle seg, og ikke minst snakke <3 Gleder meg til å se dere igjen begge to!

Kommentera inlägget här :