Mmmmhhh...

publicerat i Nora 0-6 månader;
Mysig dag med mammagruppen. Som jag trodde hade de andra bebisarna också växt, börjat babbla och smila en massa, precis som Nora! 
Tänkte egentligen bara kika in och säga godnatt. Jag ska snart krypa ner i sängen och drömma om morgondagen, jag ska nämligen gå iväg på 1 timmes massage! Det ska bli så otroligt skönt! Karl har varit fantastisk och tagit hand om min kropp både under och efter graviditet, men det ska bli lite extra skönt att få ligga där i ett mörkt rum, inte tänka på något och bara njuta. Mmmhh.. 
Nora sover sött sedan klockan 8, men mamma saknar henne så fort hon inte är nära och längtar redan tills det är morgon och vi kan mysa igen. Det är konstigt det där, hur man kan sakna något så litet så mycket. Och för att inte tala om att älska, herregud, kärleken till ens egna barn är obeskrivlig! Lilla hjärtat, det bästa som någonsin hänt mamma och pappa! ♥

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Cecilie:

Så koselig å lese bloggen din Johanna! Kos deg masse på massasje i morgen, tipper det er ganske velfortjent <3! Fint bilde av skjønne lille Nora også! Kram :D!

Kommentera inlägget här :