Risgryn?

publicerat i Nora 0-6 månader;
Det är fruktansvärt kallt ute idag och det ska tydligen fortsätta så hela veckan. Längtar så till våren börjar krypa fram! Det är alldeles för kallt för att vara ute på promenad med Nora, vilket är synd. Även om hon har det varmt och gott i sin termopåse så ska man inte vara ute med de små när det är allt för kallt. Så idag tog vi trikken istället för att gå, när vi skulle möta finaste Louise för lunch. Lika mysigt som vanligt ♥
Måndag idag och en ny vecka framför oss. Vi har faktiskt planer för alla dagar denna veckan, så den kommer nog susa förbi i världens fart. Tycker om att ha lite inplanerat, så att man inte bara blir hemma.
De sista 2 dagarna har Nora varit lite gnällig/ledsen på kvällarna, något hon inte varit sedan hon hade problem med sin mage som nyfödd. Vi tänker att hennes tänder kanske är påväg eftersom hon gärna äter och tuggar på sina händer och allt hon får in i munnen, samt att hon drägglar en del. Jag provade att känna och se efter små vita risgryn i hennes tandkött men kunde inte se eller känna något, men kanske det inte är många dagar innan de dyker upp? De får ju vanligtvis de första tänderna vid 6 månader, men har läst på internet att det kan börja några månader innan och kanske det är just det som händer nu? Alla tecken på att tänderna är på väg är i alla fall mitt i prick, så vi får bara hålla koll. Hoppas bara hon slipper få jätteont, man vet ju själv hur hemskt det är med tandvärk och växande visdomständer.. 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av mormor:

Det är så mysigt att få ta del av er vardag fast vi bor i olika länder!!
Ni är en så fin liten familj och jag o morfar är så glada över vårt underbara lilla barnbarn:) /mormor

Kommentera inlägget här :