Värmer upp rösten

publicerat i Nora 0-6 månader;
Vi har bytat hälsostation eftersom vi har flyttat och den nya ligger bara 8 minuters gång från oss, helt perfekt. På den förra fick man bara komma på fredagar mellan 12-14 för att väga bebisen, men här får man komma alla dagar i hela öppningstiden vilket är så bra eftersom det inte alltid är så lätt att planera med en liten. Så igår tog jag med Nora dit för att väga och lilla tjejen väger nu 5685 gram. Sist vägde jag henne den 30 nov, 5040 gram. Så hon har inte gått upp jätte mycket och kurvan gick lite nedåt, men jordmor sa att det inte var någon fara. Men ska ta mig dit en gång i veckan nu för att se att hon fortsätter gå upp, och inte ner.. Hon ska ju snart få börja med små små smakportioner så då vänder det nog igen.
På tal om smakportioner, det ska bli så kul att få börja med det! När jag ger henne Tran så visar hon med hela ansiktet att hon inte alls tycker om det, så blir kul att se hur hon reagerar på mosad potatis och morötter. Man får lov att börja så smått runt 4 månader och Nora har ju redan hunnit bli 3,5 månad!
Nu ska vi komma igång här hemma, kl 13 ska vi på babysång med Mikaela och Nellie. Idag är vi säkra på att det är och det ska bli så kul!
Liten tjej i sin tigerdräkt hon har fått från morbror ♥

Kommentera inlägget här :