Dagarna i Halmstad

publicerat i Nora 6-9 månader;
I tisdags kom vi tillbaka till Oslo efter att ha varit i Halmstad i nästan en hel vecka. Vi hade det så mysigt och solen var framme nästan varje dag! 
Ofta när vi är hemma i Halmstad så "händer det" något med Nora. Förra gången hittade hon sina tår och denna gången var det inget undantag. Hon ställer sig upp i krypställning och nästan kastar sig fram ibland! Så nu är nog krypningen runt hörnet! Hon sa också pappa för första gången! När vi säger Pa-pa så prövar hon att härma oss och viskar fram ett pa-pa. Ni kan ju gissa vem som är så stolt och glad här hemma? 
Nora fick också smaka bröd för första gången! Vi delar en brödskiva i många små delar sen sitter hon där och blir så glad när hon lyckas få in en i munnen och smaskar högt. Pincettgreppet har hon inte lärt sig ännu, så det är lite trixigt att få in bitarna i munnen, men med hennes starka vilja så går det! 
Karl och jag får snart besök av hans föräldrar som ska passa Nora en liten stund medan vi åker en liten tur till IKEA. Småplock ska inhandlas och vi får lite egentid - perfekt.
Har massa fina bilder från dagarna i Halmstad, men det får bli en annan dag. Nu var jag mest tvungen att skriva ett kort inlägg så att man inte glömmer! 

Kommentera inlägget här :