3 dagars febern?

publicerat i Nora 12-18 mån;
I lördags fick Nora feber. För första gången sedan hon blev född. Hela 39,3 vidade termometern. Så det var en hängig tjej vi tog hand om på lördag, som sov massa, ville vara nära hela tiden (så fredagens närhet var nog ett tecken på att detta skulle komma) åt lite och ja, så som man är när man är sjuk. Igår var det likadant och även idag har hon varit sjuk med feber. Lite hosta har hon också haft. 
Läste lite på nätet om "3 dagars febern" som barn ofta får under sitt första år och det verkar nästan som att det är det hon har fått. Det håller i 3-4 dagar, vilket betyder att hon kan vara sjuk imorgon också men sen är det förhoppningsvis över. 
Hon fick lite febernedsättande nu innan hon skulle lägga sig idag och temperaturen minskade då till 37,7 - vilket är bra. Får hoppas hon får sova bättre inatt än vad hon gjorde natten till idag.. 
Lilla hjärtat, det gör så ont i mamma och pappa när du inte har det bra ♥ Man känner sig så maktlös, det är liksom inte så mycket man kan göra än att bara finnas där och trösta. 
Mobilbild från dagens frukost. Äta själv, javisst! 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av mormor:

Vilken liten gullegris:)

Kommentera inlägget här :